Logo

Kang Tai

Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde
Petra Keiman

ALEXANDRIUM
Schorpioenstraat 298
Unit 4.45
3067 KW  ROTTERDAM
06 26788213
kangtai-tcm@hotmail.com
Welkom op de downloadpagina.

Op deze pagina zijn enkele projecten van ons te downloaden. Het zijn 'excel' bestanden in het Open Document Format en werken daarom beperkt onder Windows Office.

Voor optimale werking kan Apache Open Office gedownload worden.
Voor onze downloads is slechts Open Office Calc benodigd. In de installatie omgeving van Open Office kunt U ervoor kiezen alleen Open Office Calc te installeren en wijs alleen de *.ods extentie aan het programma toe.
Klik op de afbeelding om te downloaden.

Buskruid.
Buskruid is een electronische uitvoering van Bensky's Formulas & Strategies. In deze electronische uitgave zijn alle traditionele formules terug te vinden die in ons boek Patroondifferentiatie zijn beschreven.
Alleen deze formules zijn in de electronische uitvoering terug te vinden.
In totaal 198 formules en 389 enkelvoudige kruiden.
Alle aanwezige formules zijn nauwkeurig bestudeerd en de volumes ervan zijn teruggebracht naar een uniforme rekenmethode.
Wat uniek is aan deze electronische uitgave is de mogelijkheid tot modificatie naar de persoonlijke omstandigheden van de patient.
Daarnaast is in een oogopslag te zien wat de formule teweegbrengt en maakt modificatie met additionele kruiden eenvoudig. Alles speelt zich af op hetzelfde blad en deze ververst zich telkens opnieuw bij het selecteren van een andere formule.
Buskruid wordt nu reeds vijf jaar met veel succes toegepast binnen onze praktijk.
Er rust een copyright op dit gratis rekenblad. Wijzigingen zijn ten strengste verboden, suggestie's voor wijzigingen worden mogelijk door ons in regelmatige update's verwerkt. Bij het openen van de toepassing wordt de database ververst.

Tan's Matrix.
Een eenvoudige toepassing die de Matrix van dr. Tan invult.

Tung's Aclas.
Een interactief PDF bestand die de gekozen punten op de betrokken lichaamsdelen weergeeft.
Toekomstig worden hier nog indicatie's aan toegevoegd en in een later stadium worden dan alle betrokken punten weergegeven. Echter, voor het laatste
mag best een kleine donatie ten tegenover staan. Dit vraagt enorm veel tijd en precisie.AcupunctuurBuskruid
Tan Matrix
Tung's Aclas